The right mindset

In 10 weken, 10 stappen: een leven vol zelfvertrouwen

‘The right mindset’ werkt. Altijd. En voor iedereen. Want de functie van ons denken en onze emotie is bij iedereen gelijk. Het is de inhoud van de gedachtegang die bij iedereen anders is. De impact van je gedachten op je leven is gigantisch. Als je minder en juister denkt, word je rustiger en minder emotioneel. Hoe juister je denkt, hoe gelukkiger je wordt.

The Right Mindset voor achterzijde

Mentale kracht en fitheid gaan hand in hand

Wat en hoe je denkt, bepaalt hoe je je voelt. The right mindset is een boeiende, hoopgevende verzameling van alle info en inzichten van het onderzoek naar mentale fitheid die Delphine Steelandt heeft uit haar vele gesprekken met professionals in de materie, met Steve Boedt als lifecoach en vanuit haar eigen ervaring.

Het boek biedt je levensbelangrijke inzichten die écht werken. Een fitte levensstijl met gezond eten en beweging, dat is één kant van de medaille. Meer dan ooit beseft Delphine dat het ook hand in hand gaat met mentale kracht en fitheid.

Leer anders denken voor een mindset boost

The right mindset geeft je energie waar je wakker van wordt. Iedereen, in om het even welke omstandigheden, kan zich gelukkig en zelfverzekerd voelen. Je moet alleen leren om anders te denken. Ik heb het zelf meegemaakt en durf te zeggen dat The right mindset mijn leven heeft veranderd.

Het boek biedt je een leven vol zelfvertrouwen, goesting om het beste uit je leven te halen met heel simpele, direct toepasbare tips die jou een serieuze boost zullen geven.

Een gemakkelijk en aangenaam te lezen boek dat verrassend stevig binnenkomt en onder je huid kruipt.

The right mindset

Delphine Steelandt & Steve Boedt

Koop jouw exemplaar bij deze verdelers:

The Right Mindset voor achterzijde